Christian Hägglund,VD

Titel: VD, Jur. kand.
Utbildning: Jur. kand. Stockholms universitet
E-post: christian.hagglund@stance.se
Telefon: 076 541 00 00
Språk: Svenska, engelska och finska
Områden: Fastighetsrätt

Kort om Christian

Sedan jag tog examen från Stockholms universitet år 2010 har jag arbetat med tvistelösning, dels på juristfirma med särskilt fokus på pragmatiska lösningar för klientens bästa, dels på domstol med fokus på rättssäkerhet och det juridiskt korrekta. Dessa två perspektiv tjänar mig väl i rollen som ombud eftersom jag har förmågan att hjälpa min klient på bästa sätt såväl utanför som i domstolen.

Jag har, alltsedan de avslutande kurserna på universitetet, specialiserat mig på bostadsjuridiska frågor. I tvister om fel i fastighet/bostadsrätt har jag företrätt både köpare och säljare. Jag har även bistått näringsidkare och beställare i entreprenadtvister. Utöver detta har jag assisterat bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och vanliga företag med rådgivning, både i och utanför domstol. Står du inför en potentiell tvist gällande dolda fel i fastighet eller bostadsrätt ska du inte tveka att höra av dig. Jag kan även hjälpa dig med allt som gäller bostadsrätts- och fastighetsöverlåtelser, däribland köpekontrakt och köpebrev, lagfartsansökningar samt kontakter med bostadsrättsförening.

Utöver notarietjänstgöring vid Alingsås tingsrätt har jag även arbetat på Hyresnämnden i Stockholm, kriminalvårdsanstalt och med diverse försäljning. Vid sidan om juridiken tar min familj stor plats. Jag försöker även bereda utrymme i kalendern för triathlon (simning-cykling-löpning), sporternas sport!

Du kan anlita Christian genom att boka tid hos oss. Skriv i ärendebeskrivningen att du vill anlita Christian Hägglund.

Skrivet av Christian: 
Har HD stängt dörren för tvister om fel i badrum?
Undersökningsplikt vid köp av bostadsrätt del 1
Undersökningsplikt vid köp av bostadsrätt, del 2
Renovera bostadsrätt – kan styrelsen stoppa dina planer?
Anlita hantverkare – några punkter att kolla upp

Är du i behov av juridisk hjälp?

Kontakta oss »