Tomas Lesniewski

Titel: Jur. kand.
Utbildning: Jur. kand. Stockholms universitet
E-post: tomas.lesniewski@stance.se
Telefon: 0765-41 00 04
Språk: Svenska, engelska och polska
Områden: Arbetsrätt, bostadsjuridik, bodelning

Kort om Tomas

Jag tycker om mitt jobb. Det är för mig uppenbart efter att ha varit på Stance i snart åtta års tid. Dessförinnan så gjorde jag min praktik här och förstod redan då att det var en speciell arbetsplats med fokus på att hitta lösningar på konflikter. Mötena med mina klienter och kollegor är det som stimulerar och utmanar mig, varje dag. Innan Stance så har jag varit i Polen på diverse praktikplatser och även en utbytestermin. Jag tog min examen på Stockholms Universitet men har även läst juridik i Lund.

Jag arbetar främst med arbetsrätt, fastighetsrelaterad samt allmän förmögenhetsrättslig juridik. Jag strävar efter att etablera en kontakt med min klient baserad på förtroende och samarbetet för att gemensamt finna en lösning på klientens problem. Jag tror att varje person och situation jag möter genom mitt arbete är unik och behöver därför rätt typ av uppmärksamhet. Jag hoppas andra ser mig som påhittig i lösningssökande men med behållen integritet.
Jag arbetar med klienter som givit mig förtroendet att, tillsammans med dem, definiera och nå lösningar på deras problem.

Jag gillar att resa och sporta på fritiden. Ett och annat långlopp i den utmaning som årstiden bjuder på har det även blivit. Aldrig för att slå någon tid. Mest för att komma i mål.

Du kan anlita Tomas genom att boka tid hos oss. Skriv i ärendebeskrivningen att du vill anlita Tomas Lesniewski.

Skrivet av Tomas:
Arbetstagare-"underdog" i arbetsrätten
Otydliga anställningsvillkor ställer ofta till problemÄr du i behov av juridisk hjälp?

Kontakta oss »